India meubelen. Robuuste unieke meubels uit India

In onze winkel vindt u een groot aantal robuuste unieke meubels uit India.  Robuuste, unieke meubels zoals kasten, tv-meubelen, robuuste tafels en poortdeuren. De robuuste kasten uit India worden gemaakt met gebruik van oude materialen. Deze materialen komen uit huizen uit India. Dit kunnen bijvoorbeeld raamluiken zijn of oude voordeuren. Soms gebeurt dit zelfs met gebruik van de originele deurpost. Deze raamluiken en deuren worden vaak gebruikt voor de voorkant van de kast. Zo is de deur van de kast dus vaak een oud raamluik of oude voordeur geweest. Door gebruik van deze oude materialen is de kast altijd een uniek exemplaar waar er maar één van is.

Ibiza style meubels

De term Ibiza meubels wordt vaak gebruikt voor deze robuuste unieke meubels uit India dit komt omdat deze meubels veel voorkomen op Ibiza. Doordat er meer mensen vanuit ons land naar Ibiza gaan dan bv. een rondreis maken in India, maken veel mensen daar voor het eerst kennis met deze meubels. Deze meubels komen echter ook vaak uit India. Vandaar dat de robuuste meubels, en met name de kasten hier bij steeds meer mensen bekend zijn als Ibiza meubels of kasten in Ibiza style. Ook chakki tafels en oude opbergkisten zie je regelmatig in Ibiza.

India meubelen kopen?

U vindt onze India kasten bewust niet in de webwinkel. Deze robuuste unieke meubelen verdienen het om gezien te worden in onze winkel in Capelle aan den IJssel. U kunt het meubel dan beter bekijken en ervaren hoe mooi en kunstig deze meubelen met de hand gemaakt zijn. Ook de kleuren zijn beter in het echt te bekijken. Wij zien u dan ook graag in onze winkel! Dat kan op afspraak of tijdens de normale openingstijden.

Indiakast-110x45x215(BxDxH)