Vos India Meubelen En Accessoires, afgekort als VIMEA is een familiebedrijf en wij verkopen India meubels en accessoires. De meubelstukken uit India zijn uniek, hiervan bestaat er dus maar één. Deze worden uit voorraad geleverd. Naast onze unieke meubels verkopen wij ook meubels van mangohout, industriële meubels, stoelen, dressoirs en eettafels.

Wij onderscheiden ons door GRATIS bezorgen EN GRATIS montage!
Wij laten u niet achter met ongemonteerde meubelen waarvan de schroeven niet passen, uit de doos beschadigd blijken te zijn etc. etc. Wij bezorgen en monteren de meubels en nemen alle verpakking mee retour.

De ouderwetse service die vroeger heel normaal was, dat is waar wij voor gaan. Blije klanten zijn onze hoofdzaak, iets wat u makkelijk terug kunt vinden in onze recensies op Facebook. Ook tevreden? Schrijf het gerust op Facebook, vinden we leuk. Niet tevreden? Wij horen het graag en lossen het hoe dan ook op!

Vanaf half/eind september bent u van harte welkom in onze nieuwe winkel! U kunt ons vinden op de Rivierweg 178 in Capelle aan den IJssel
Mist u iets in onze webshop? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.

Hartelijke groet,

Frank en Yolanda van Bleijswijk-Vos

Vos India Meubelen En Accessoires (Vimea)
Rivierweg 178
Capelle aan den IJssel
010-3140524
BTWnr. NL857136367B01
KvKnr. 67697526