Ruilen & retourneren
Voorwaarden retourzendingen
Bij Vos India Meubelen En Accessoires kunt u een artikel dat naar u is verzonden met een pakketdienst (bv. PostNL, DHL e.d.) mits besteld via de webshop, binnen veertien werkdagen ruilen of retourneren. Voorwaarde is dat de verpakking en inhoud van het product compleet en onbeschadigd zijn. Retourzendingen die hier niet aan voldoen zijn uitgesloten van retourname. Indien aan de voorwaarden voldaan is krijgt u het volledige bedrag inclusief portokosten retour (alleen als de gehele zending retour wordt gestuurd), uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.
Indien het product of de verpakking aangetast is kan in samenspraak met Vos India Meubelen En Accessoires de volgende coulance regeling gemaakt worden: 50% van het aankoopbedrag retour indien alleen de verpakking van het product aangetast is (product is verder compleet in originele doos en onaangetast).
We verzoeken je het artikel, stevig te verpakken in de originele verpakking. Om je retourzending soepel te kunnen verwerken, vragen we je een kopie van de pakbon of orderbevestiging bij te voegen (in de verpakking of in een envelop die je op de verpakking plakt). Op die manier hebben wij al je gegevens meteen bij de hand.
Voor het retour sturen van een artikel heb je de keuze uit drie opties:
  • Je maakt gebruik van onze afhaalservice
  • Je stuurt het artikel zelf retour met een pakketdienst
  • Je brengt het artikel zelf terug naar onze winkel
Gebruik maken van de afhaalservice
Wij kunnen jouw retourzending bij je laten afhalen door onze bezorgdienst. De kosten hiervan bedragen € 75,- en worden in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons krijgt teruggestort. Als je van deze service gebruik wilt maken, verzoeken we je een mail te sturen naar info@vimea.nl met vermelding van je factuurnummer en welke artikelen je wilt retourneren. Wij zullen dan een afspraak met je maken om de artikelen bij je af te halen. We vragen je om je retourzending aan de chauffeur mee te geven zoals hierboven beschreven.
Zelf retour sturen met een koeriersdienst
Grote artikelen (artikelen die buiten de pakketservice van PostNL, DHL of andere pakketdiensten vallen) kan je zelf retour sturen met bv een koerier). Deze verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening en kan je opvragen bij de betreffende koeriersdienst. Bereid het pakket voor zoals hierboven beschreven en plak een briefje op de doos met ons retouradres:
Vos India Meubelen En Accessoires
Centrumpassage 89
2903 HB Capelle aan den IJssel
Vos India Meubelen En Accessoires is niet aansprakelijk  voor beschadigingen, diefstal of zoek raken van de retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs. Bewaar dit goed of maak er een foto van. Vos India Meubelen En Accessoires mag wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet deugdelijk terug is gekomen.
Terugbrengen naar onze showroom
Natuurlijk mag je je retourzending ook zelf retour komen brengen in onze showroom in Barendrecht. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan tijdens onze openingstijden, je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Verpak het pakket zoals hierboven beschreven. Het volledige aankoopbedrag wordt teruggestort binnen 14 dagen na ontvangst van je retour.
Retourkosten
Je bent zelf verantwoordelijk voor de eventuele verzendkosten van de retourzending.
N.B. Speciaal voor u bestelde artikelen nemen wij niet retour. Deze zijn immers speciaal voor u besteld. Aanbiedingen en reclame artikelen nemen wij niet retour. De hierboven gestelde voorwaarden zijn hierop dan ook niet van toepassing.